2012-05-31 15:07:51• hírek • (x)

Nyári forróság - Hűsítő árak

Az Oázis Kertészet neve egyet jelent a gazdag választékkal, itt a vásárlók mindent megtalálnak, ami a szép kert kialakításához szükséges. Kínálunk kiváló minőségű örökzöldeket, díszcserjéket, díszfákat, évelőket. A gazdag választékot színesítik a folyton virágzó mediterrán növények, az illat- és fűszernövények, a tavi és tóparti növények és egyéb növényritkaságok.

Természetesen nemcsak a kerthez szükséges növényeket találják meg a kertészetben. Gondoltak a szobanövények szerelmeseire is, igazán pazar választékkal várják őket. A kínálatban minden olyan szobanövényt megtalálnak, amely a lakás igazi díszévé válhat. De ne feledkezzünk meg a kertépítés egyéb kellékeiről sem!

Széles választékban kínálnak speciális tápanyagokat, virágföldeket, szerszámokat. Megtalálhatók itt a kültéri és szobai dekorációk, és egyéb díszítő elemek is.

Az értékesítő kollégák magasan képzett szakemberek, akik szakmai tanácsokkal segítik az Önök otthoni kertészkedését. A kertészeten a legfontosabb a vásárló megelégedettsége, az, hogy otthon érezze magát, és a vásárlás végén kiváló minőségű termékkel, és gazdag szakmai tapasztalattal a tarsolyában távozzon.

Természetesen nem feledkeznek meg a gyermekekről sem, mini játszótérrel várják a legkisebbeket. Hisz ki tudja, lehet, hogy a jövő kertészeit köszönthetjük bennük.

A minőségre garancia az a tény, hogy az Oázis Kertészetet Kelet-Magyarország legnagyobb kertészete a Horváth Kertészet (http://www.horvathkerteszet.hu/index.php)  üzemelteti. A Horváth Kertészetet 1923-ban alapították, az azóta eltelt idő alatt a régió legnagyobb kertészetévé nőtte ki magát. A kertészet jelenleg is családi vállalkozásként üzemel, mára két megyében 6 kertészeti árudát, és virágboltot üzemeltet.



És most, hogy a nyári forróságban is jól érezzék magukat, fantasztikus akciókkal várják vásárlóinkat minden nyári hónap első hétvégéjén:

Az Oázis Kertészetben június 1-2-3-án, július 6-7-8-án, és augusztus 3-4-5-én minden növény árából annyi százalék kedvezményt kapnak a vásárlók, ahány fokot a hőmérő mutat. A minimális kedvezmény 24%!

Oázis kertészet - nagy árengedményt hoz a nyári hőség

A hőmérsékletet 24-26-28-30-32-34-36 Celsius fokig az erre a célra kialakított, kültéri, árnyékos helyre kihelyezett hőmérő táblán mérik. A hőmérés minimuma: 24 Celsius fok, maximuma 36 Celsius fok (Az elmúlt 10 évben mért azonos, nappali hőmérsékletek 25-32 Celsius fok között voltak).

A hőmérsékletet páratlan számokról felfelé kerekítve olvassák le. A vásárló az akciós napokon az akcióban vásárolható termékeknél minimum 24 százalékos kedvezményben részesül. Az akció más kedvezménnyel össze nem vonható. Az akcióban részt vesz minden élő növény, kivéve a gyepszőnyeget és a leértékelt termékeket. Az akció csak a meglévő árukészletre vonatkozik.



Ne feledjék!


Akármilyen hideg is lesz az akciós napokon, biztosan kellemes meleg várja Önöket a kertészetben. Történjen bármi, itt 24 fok biztosan lesz, és így ennyi kedvezmény is az Önöké.

A kertészetet megtalálják Nyíregyházán a Korányi Frigyes út 204 szám alatt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: